Image Alt

Blog

2021-06 Putten

Zaterdag 19 juni 21

gevaccineerd), kunnen we ons wat vrijer bewegen. Eerst maar ontbijten, spullen inladen en vertrekken. Het weer werkt goed mee daarom gaan we voordat we aankomen vanmiddag een korte wandeling doen en misschien nog naar een supermarkt voor de laatste boodschappen. We gaan maar voor 1 nacht dus veel hebben we niet nodig. Putten is niet zover hier vandaan dus gaan we op ons gemak de spullen in laden, Snowy nog een voorlopige laatste plas en dan is het vertrektijd.

We zijn nu in het chalet en besloten vrijwel direct dat we een nacht langer wilden blijven. Het chalet zag er goed uit en de omgeving hadden we vanmiddag al een beetje kunnen verkennen. Wat we hadden gezien maakte dat die nacht langer blijven een goed idee was. Toch een wandelingetje gemaakt van ruim 5 km vanmiddag.

Inmiddels een filmpje gemaakt voor het thuisfront van het chaletje. We kwamen erachter dat er best wel wat dingetjes waren die niet zo onderhouden waren als je wel zou denken bij iets wat je huurt, maar besloten ook het ervan te nemen en er doorheen te kijken. Dat moest wel lukken en het zou de sfeer niet bederven. Omdat het wat onduidelijk klinkt: de koelkast was niet schoon, het rubber hing los van het vriesvakje, het vriesvakje zat vol met ijs wat aan het ontdooien was. Koekenpannen die niet schoon waren en nog wat meer van die dingen. Henk heeft het de beheerder toch laten weten via een app. Wij hadden allang besloten eerst alles af te wassen voor gebruik en ons er verder niet aan te storen. Na het installeren hebben we ons prima vermaakt voor de buis met voetballen. Jaja voetballen. Normaal doen we dat niet, maar we spelen met de kinderen in een poul, dus is het zaak zoveel mogelijk kennis te vergaren om de uitslagen goed te voorspellen haha. Morgen niet naar huis maar een wandeling plannen in de buurt, nu gaan we   even het park waar het chalet in ligt verkennen.

Voordat we het licht uitdoen en gaan slapen, het park is kleinschalig, ziet er verzorgd uit maar sommige chalets moeten toch echt in onderhoud, die zien er heel onverzorgd uit. Welterusten en tot morgen.

 

Zondag 20-6

Het slapen was even wennen. Het bed stond tegen de muur aan en ik moet er altijd uit voor een sanitaire stop dus het was uit bed glijden eigenlijk, Dat had wel wat en dat 2 keer haha. Redelijk geslapen en nu aan een heerlijk ontbijtje gemaakt door Henk. Toch ook maar het weer bekeken voor vandaag. Voor het grootste deel van de dag is het droog, dus kriebelt het alweer om naar buiten te gaan. Er is nog genoeg groen en bos in de buurt daar gaan we toch echt weer van genieten.

Na het eten de tassen ingepakt, schoenen aan, Snowy de riem om en kijken waar we vandaag uitkomen. We hebben al heel wat gelopen de laatste tijd. Je zou denken nou dat groen hebben jullie nu wel gezien. Het is toch echt weer elke keer anders en echt, het is altijd een feestje om met Henk op pad te gaan. Op maar een paar honderd meter van het park hadden we een route te pakken. Niet alleen de route hadden we, maar ook een leuke stek om te pauzeren als we onze wandeling hadden gedaan. We gingen verder en werkelijk het werd weer een fantastische ervaring. Een hele mooie omgeving en mijn oh en ah” s waren niet van de lucht. Ik weet zeker dat jullie weer de mooiste foto’ s gaan zien die Henk heeft gemaakt. Later bleek dat we toch maar weer 9 km hadden gewandeld. Op het eind van de wandeling keerden we terug naar de plaats die ik eerder aangaf. We gingen zitten keken om ons heen naar al het moois en nu komt het, Henk trakteerde onszelf op een magnum ijsje. Dat had ik helemaal niet verwacht want waar we zaten stond een soort van pipo wagen. Eerst dachten we dat er ook iemand was om al dat lekkers aan de man te brengen, maar dat was niet zo. Er was niemand, je moest zelf gaan scheumen in de wagen naar wat lekkers. Als je dan wat gevonden had deed je het gevraagde geld in een potje en kon je je versnapering buiten op eten. Als je koos voor koffie kon je die zelf maken en binnen op drinken, Een lekkere koek was er ook als je dat wilde. We vonden het een hartstikke leuke afsluiting van het wandelen en van het weekend want morgen gaan we weer naar huis.

Voor nu is dit het laatste stukje van dit weekend en nodigen we jullie uit onze belevenissen te blijven volgen. Tot de volgende keer.

 

Groetjes van ons !

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit sed.

Follow us on