Image Alt

Blog

2022-11 Maarn Utrechtse heuvelrug

Een weekend Europarcs Utrechtse Heuvelrug

 

Het is wel een paar weken geleden dat we een weekend weg zijn geweest. Maar nu is het weer zover. We hebben via Social Deal een mooie aanbieding gevonden bij Europarcs De Utrechtse Heuvelrug. Ons benieuwen, we zijn nog nooit bij Europarcs geweest.

Bij aankomst moesten we ons melden bij de receptie. Dat was een goed onthaal. We kregen alle papieren mee inclusief 2 candy bars en gratis koffie. Een klein stukje rijden en we waren bij het chalet dat we gehuurd hebben. Het was een 4-persoons chalet van 50m2, dus voor ons 2 ruim genoeg. Het chalet, goed geïsoleerd en snel warm, was van alle gemakken voorzien. Voor 165 euro geen slechte deal. Zelfs koffie en thee zat er bij in. Het chalet zag er schoon en mooi uit.

De volgende dag zijn we een wandelroute gaan lopen die we bij de receptie konden krijgen. Een leuke route van ruim 10 km. Mooie omgevingen gezien. Het was droog weer. De volgende dag zouden we naar de Pyramide van Austerlitz gaan (vlakbij). Echter de zondag en de maandag zijn we getrakteerd op heel veel regen. We hebben dan ook de zondag gebruikt om vanuit het chalet veel te zoeken op Marktplaats voor spulletjes die wij willen gebruiken op het Raaltepad.

Het resultaat: 4 stoelen, poef, grote spiegel, tafeltje en nog wat kleine dingen. De auto zat propvol, maar we hebben het gered. Al met al, ondanks het weer hebben we toch een mooie wandeling kunnen maken en leuke 2e hansjes op de kop kunnen tikken.

   

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit sed.

Follow us on