Image Alt

Blog

2023-04 De Dorpsdokter in Uden

B&B De Dorpskokter in Udenhout

 

Voordat we bij onze bestemming aankwamen hebben we een paar kringlopen bezocht, in totaal 4 stuks. Dat was niet verkeerd, we hebben toch 1 artikel kunnen scoren. We waren op zoek naar een ladekast voor bij Ans, maar dat is niet gelukt.

Rond 15.00 uur waren we aangekomen bij onze B&B, maar dan zonder breakfast. Het was een voormalig huisartsenpraktijk. De huisarts die daar praktijk deed woonde er naast, maar heeft zijn praktijk 3 jaar geleden omgetoverd naar een verhuurbaar huis. De ex huisarts stond ons al op te wachten.

Het was schitterend. De wachtkamer is de woonkamer geworden, de receptie is de keuken geworden, de spreekkamer is de slaapkamer geworden en de behandelkamer was een extra slaapkamer met bij behorende douche en wastafel. Veel attributen deden nog denken aan zijn praktijk, bijvoorbeeld een stethoscoop.

Het weer was niet zo best, we konden de zaterdag dan ook niet lopen en hebben maar weer een aantal kringlopen bezocht. En ja hoor, de dichtstbijzijnde kringloop had een ladekast die ook net in de auto paste. We hebben deze betaald en de maandagochtend opgehaald. Dat was mazzel hebben. De middag stond in het teken van de Cliff en Shadows meeting. Dat werd gehouden in de Druiventros. We zijn daar een uurtje geweest en daarna richting ons huisje

De zondag was het droog en hebben een heerlijke wandeling van 12 km gemaakt in de Oisterwijkse vennen. Dat was een prachtige omgeving met veel natuur. Om 15.00 waren we weer terug. Een spelletje Triominos en om 18.00 uur werden we verwacht in Flectcher Oisterwijk voor een heerlijk diner.

De maandag weer op weg naar huis, we hebben een mooi weekend gehad.

 

Ans en Henk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit sed.

Follow us on