Image Alt

Blog

2023-08 Huisje Mooijweer in Putten

Een gezellig dagje naar Ans en Ben bracht ons tot een idee om 2 nachten in de omgeving iets te huren. Dat viel niet mee in het hoofdseizoen, maar wel gelukt. Een simpel chalet was de oplossing. Nou ja simpel, we hadden wel CV, eigen wifi en kabel. 

 

De dag dat we vertrokken (dinsdag) hebben we eerst 2 kringlopen bezocht, is altijd leuk en we hebben wat gescoord. We konden al 12.00 uur in het chalet, dus dat was mooi meegenomen. We waren er om 12.30 uur en hebben ons geïnstalleerd. Daarna op weg naar Ans en Ben in het nabij gelegen vakantiepark De Zanderij in Voorthuizen. Wij zaten daar hemelsbreed 4 km vandaan. Het was weer ouderwets gezellig, lekker gebabbeld en een stukje over de camping gelopen. Ans en Ben hadden voor ons een heerlijke pasta klaar gemaakt. We vertrokken rond 21.00 richting ons stulpje.

De volgende dag hadden we een wandeling gepland in de omgeving. We moeten gaan oefenen om straks de Dam tot Dam loop te kunnen lopen. De afstand daarvan is 20 km, maar we vonden het met 14,5 km meer dan genoeg. We zijn langs 2 recreatieparken gelopen en ter plekke wat gedronken, tot slot in Voorthuizen een heerlijke ijsboer opgezocht. Natuurlijk niet alleen opzoeken, maar ook een heerlijk ijsje MET SLAGROOM nuttigen. De middag was de beurt voor een potje Triominos.

De laatste dag is aangebroken en hadden onze spullen al in de auto voordat de eigenaar ons kwam uitzwaaien. Het plan was om die dag wederoom 2 kringloopjes te bezoeken. Naast deze kringlopen ook even naar de Lidl voor een fietstas en 2 fietshelmen.

Het was een kort uitje, maar zeker de moeite waard.

 

Ans en Henk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit sed.

Follow us on