s

Blog

April 2020 Dichtbij, maar waar?

Het corona viirus verplicht ons dicht bij huis te blijven,  maar wij zeggen niet waar dit is. Misschien dat jullie aan de hand van de tekst en de foto’s kunnen herkennen waar dit is? Wij zijn niet meer dan een handjevol mensen tegengekomen die wij goed wisten te ontwijken. Als je weet waar dit is, laat dan onderaan dit bericht het antwoord achter.

 

Goedemorgen, allen. We hebben onze reisplannen aangepast, zoals te zien is op de site. Vandaag hadden we zin een wandeling te maken,  dus schrijven we toch een kort verslag. Na een heerlijk ontbijtje, kijken we naar de route die we wilden gaan open met als uitdaging zo min mogelijjk mensen te ontmoeten en als je die tegenkomt ze weten te ontwijken. Het is heerliik te ontsnappen aan de zorgen van vandaag.

Jas aan en hup wegwezen. Het eerste stukje liepen we door woonwiijken richting een mooi stukje natuur. We bleven goed om ons heen kijken in verband met de mensen die we tegenkwamen. Deze moesten natuurlijk ontweken worden, maar soms deden anderen dat ook. Het was goed te doen gelukkig niet te druk en verbazingwekkend hoe snel je je aanpast aan de situatie.

Net dor de woonwiijk direct in de natuur lopen.  Zoals vanouds kwamen we weer van alles tegen. Prachtige bloemen, bomen die mooi gevomd waren. Zoveel moois te zien en zo dichtbij huis. De ohs en de aa’s waren niet van de lucht. Het was stil, e hoorden alleen de geluiden van vogels af en toe geblaf van een hond, voor de rest was het gevoel van vakantie heel sterk en de muizenissen verdwenen als sneeuw voor de zon. We hebben genoten van de wandeling.

Henk heeft prachtige foto’s gemaakt en waarom dit verslag een beetje kort is en misschien niet helemaal duidelijk alsvoorgaande verslagen komt omdat Henk aan de hand van de foto’s jullie wil vragen waar we gewandeld hebben.  Ik ga dat  natuurlijk niet vertellen,vandaar. Geniet van de foto’s en graag tot de volgende keer.

Ans en Henk

 

Comments

 • Diana
  april 5, 2020

  Dit is in het bos bij ons achter bij het eksternest

  Gr,
  Diana

  reply

Post a Comment

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit sed.

Follow us on