s

Blog

Juni 2020 Van Laren naar de Tafelbergerheide

Maar 5 minuten rijden van Ans haar huis en dit moois nog nooit gezien. Ongelofelijk maar waar. Je moet hier zeker een keer geweest zijn: bos en heide.

 

Vandaag gaan we de paden op de lanen in, in Huizen (randje Laren). Het wordt niet echt een grote wandeling, maar ook dan is er genoeg te zien. Het verslag mag eigenlijk geen verslag worden genoemd, maar wat maakt dat toch uit. Het stukje waar we gingen wandelen was maar 5 minuten ver. Dan te bedenken dat ik er nooit eerder geweest ben, wat natuurlijk schandalig is. Voor alles een eerste keer. Auto geparkeerd en gaan. Snowy mee, heerlijk weer en een fijne wandeling, alles oké.

Het is de bedoeling dat we richting Laren gaan. Het pad voerde ons door bos en heide, het was zo verrassend allemaal. Henk heeft weer mooie opnames gemaakt, dus wordt het wat zichtbaarder. Ineens stonden we oog in oog met de “witte grazers” en ik moest wel lachen hoor, zo om de hoek en dit niet weten, heerlijk.

Ondertussen waren we lekker aan het kletsen en Henk zei: “Hier ben ik al geweest en gelopen”. Blijken we dicht bij de Tafelberg te zijn en liepen inmiddels op de heide. Nou ja, hoe leuk kan dat zijn. De route die we aan het doen waren, is door Henk samengesteld en dan weet ik al van tevoren dat het ook een mooie route wordt. Het schrijven wordt niet veel, maar ik hoop dat jullie de foto’s weer prachtig vinden. Het volgende verslag komt er al weer bijna aan, want we gaan door natuurlijk.

Inmiddels hadden we een rondje heide gemaakt. Laren werd het dit keer niet, het zou dan ongeveer 10/11 km worden. Dat vonden we te ver omdat we het weer niet echt vertrouwden. Terug naar de auto heeft Snowy met Henk een “sprintje” getrokken, daarna richting huis en er een leuke verdere dag van gemaakt. Tot snel allemaal.

 

Ans en Henk

Post a Comment

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit sed.

Follow us on