Image Alt

Blog

2024-01 Landal ’t Loo Oldebroek

In de omgeving tussen Elburg en Zwolle zijn wij nog niet eerder geweest. Landal t Loo ligt in deze omgeving (Oldebroek). Dus dit was snel geboekt. 

 

Wij hadden een prima ervaring met Landal. We zijn 2 x naar Natuurdorp Lauwersoog geweest en 1 x naar de Vlinderhoeve. Wij moeten jullie zeggen dat de service van Landal veel beter is dan bijvoorbeeld Europarcs. Daar hebben wij niet zo’n goede ervaring mee. Maar het liefst gaan we nog naar particuliere huisjes, maar omdat Hans, Frank, Diana en Bram een weekendje mee kwamen , hebben wij toch voor Landal gekozen. 

Zelf hebben we een week geboekt, van maandag tot maandag, de kinderen kwamen vrijdag tot en met zondag. Een leuke combi vinden wij. De eerste 3 dagen hebben we lekker gewandeld in de omgeving. De eerste dag hebben wij vanuit het park een groot gedeelte van een klompenpad gelopen. Dat betekent over weilanden etc. Het is een tocht van 13,1 km geworden. 

De dag daarna zijn we in het bos wezen lopen ten zuiden van Wezep. Een schitterende route van 11,9 km. Leuke paden door het bos, afgewisseld met open stukken bos. De 3e dag hebben we makkelijk gehouden (moest wel ivm het weer). We zijn naar Zwolle centrum gereden en hebben het oude centrum met zijn historische gebouwen verkend. Zeer leuk. 

Donderdagavond zijn we voor een nachtje heen en weer gereden in verband met de repetitie avond van Vivace. Dat wilden we niet laten lopen en de volgende dag weer naar ’t Loo. Ongeveer 17.30 kwamen de kinderen. We hebben een leuk weekend beleefd met elkaar. De zaterdag nog een stukje gelopen van 4 km en de zondag een uurtje bowlen. De kinderen zijn tussendoor nog wezen zwemmen. 

Al met al een fijne week, Ans en Henk 

 

 

 

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit sed.

Follow us on